Profile Decorative

Profilele decorative, la modă acum 20-30 de ani, au revenit în actualitate și ajută la crearea unor spații cu design spectaculos. Utilizate la încadrarea ușilor, geamurilor, oglinzilor sau la crearea unei treceri elegante între tavan – perete sau pardoseală – perete, ornamentele ascund micile imperfecțiuni, având și rol estetic.

Decorațiunile din ipsos oferă spațiului stil și o personalitate aparte. Ornamentele din ipsos sunt rezistente în timp și prietenoase cu mediul, fiind biodegradabile. Profilele pot avea motiv floral sau geometric. Acestea sunt adesea utilizate pentru a crea trecerea de la tavan la perete sau pentru a da volum unui perete. De asemenea, pot fi folosite pentru a încadra oglinzile, ferestrele.

Profilele de polistiren sunt realizate de firma italiană Bovelacci cunoscută pentru calitatea materialelor utilizate și atenția acordată design-ului. Baghetele din polistiren se lipesc cu ajutorul unui adeziv special și pot fi vopsite cu vopsele pe bază de apă sau acrylice.

Profilele din ipsos și cele din polistiren pot fi aplicate atât în interior, cât și în exterior. Profilele din polistiren pentru exterior rezistă mai mult datorită tencuielii cu rășină.

Oferim o gamă diversă de profile decorative din poliuretan realizate de Grand Decor Harmony și Gaudi. Profilele din poliuretan sunt mai calitative decât cele din polistiren, înlocuind cu succes profilele din ipsos.  Oferiți casei dvs eleganță și rafinament!

Alege profilele decorative potrivite proiectului

Artiggian Design Construct

Decorațiunile din ipsos oferă eleganță locuinței. Ne bucurăm că au revenit în trend și că mulți dintre clienții noștri le aleg în decorarea caselor. Mai jos regăsiți câteva dintre tipurile de ornamente din ipsos.

Coloane

În funcție de stilul arhitectural ales, puteți opta pentru coloane decoartive din diferite materiale, cu efecte și design diferit. Coloanele ornamentale sunt potrivite pentru a crea un living elegant, modern și impunător.

Plinte

Plintele au rolul de a oferi o trecere elegantă de la perete la pardoseală, ascunzând micile defecte.

Cornișe

Cornisele asigură trecerea de la perete la tavan, oferind un plus de eleganță camerelor. Cornisele pot fi utilizate și în exterior, fiind tratate cu substanțe care le fac rezistente la temperaturi scăzute.

Scafa

Dacă doriți să creați un ambient cald, cu ajutorul luminilor tip LED alegeți scafa decorativă, poziționată pe perete aproape de tavan.

Brâuri

Brâurile decorative sunt ornamente elegante, care delimitează două culori sau texturi, oferind volum peretelui.

Rozete decorative

Evidențiați corpurile de iluminat cu ajutorul rozetelor decorative, care înconjoară baza acestora. Pe pereți sau tavan se pot adăuga medalioane cu diverse motive pentru a oferi volum și eleganță încăperii.

Distribuie acum!