Vopselele GIORGIO GRAESAN: EMOȚIE&CULOARE

Vopselele produse de Giorgio Graesan & Friends subliniază emoțiile prin intermediul culorilor. Cu ajutorul vopselelor decorative puteți surprinde frumusețea cerului înstelat, aducând în locuință elemente din natură. Simple sau sofisticate, fine sau texturate, modelele obținute sunt o încântare pentru ochii unui iubitor de frumos.

Istinto

Obțineți designul dorit cu vopselele din gama Istinto. Cele mai apreciate efecte sunt piatră contemporanăpiatră spartă și bambus. Pot fi folosite atât la decorarea băilor, cât și a dormitoarelor sau spațiilor comerciale.

La Casa dei Sogni

La Casa dei Sogni permite crearea efectului de perete vechi, cu neregularități. Gama este structurată pe 5 categorii principale: Colori della Pietra, Colori di Portofino, Colori del Sole, Colori di New York, Colori di Londra.

White Paint

White Paint oferă pereților un aspect perlat, datorită fulgilor sidefați, albi-argintii. Este o vopsea lavabilă și se aplică în două straturi. Paletarul conține 169 de nuanțe. Cu siguranță veți găsi nuanța potrivită proiectului dvs!

Gioia

Gama Gioia, compusă din 169 de nuanțe, oferă posibilitatea creării unor încăperi vesele, animate de efectele obținute din aplicarea vopselei cu pensonul. Scăldate de razele soarelui, vopselele strălucesc datorită fulgilor sidefați.

Oro

Gama Oro, compusă din 169 de nuanțe, oferă posibilitatea creării unor încăperi vesele, animate de efectele obținute din aplicarea vopselei cu pensonul. Scăldate de razele soarelui, vopselele strălucesc datorită fulgilor aurii.

Neve

Aduceți în casa dvs strălucirea zăpezii! Neve este o vopsea acrilică pe bază de apă, care îmbracă elegant interiorul locuinței dvs.  Este alegerea perfectă pentru decorarea tavanului, oferind imaginea unui cer de vară înstelat.

Spatula Stuchi

Cu Spatula Stuhhi obțineți efecte inedite și creați un mediu curat, fără mucegai. Vopseaua și finisajul se aplică în 3 pași, respectând cu rigurozitate idicațiile producătorului. Efectele lucioase obținute creează un design unic.

Zen Degrade

Zen Degade este unul dintre efectele obținute cu vopselele din gama Istinto. Acesta surprinde atât prin efect, cât și prin culoarea în degarde. Modelul va oferi personalitate și rafinament acolo unde este aplicat.

De ce sa alegi vopselele noastre?

          Acasă este locul în care te relaxezi, te bucuri de compania familiei și a prietenilor, dar mai mult este rezultatul a tot ceea ce ai visat.
Alegerea nuanțelor care vor îmbrăca pereții casei nu este o sarcină ușoară. Trebuie luați în considerare mai multi factori: lumina, destinația camerei, mobila, pardoseala. Recomandăm să stabiliți ce vă doriți, să creionați design-ul dorit, pentru a achiziționa produsele necesare.

          Utilizarea vopselelor decorative implică respectarea tehnicilor și recomandărilor oferite de specialiști. Însă efectele pe care le puteți obține sunt infinite, ceea ce dă locuinței un aspect unic. De aceea, vă așteptăm în showroom însoțiți de specialistul ales în decorarea casei dvs.

          Vopselele decorative contribuie la crearea un ambient plăcut și în hoteluri, restaurante, cafenele. În funcție de specific, de publicul atras, puteți crea încăperi care să trezească emoții și care să contribuie la crearea conceptului dorit.

Distribuie acum!